Friday, October 7, 2011

me miss cekodok.

sedar tak sedar,
dah 16 hari sejak ulangtahun awak.

sedar tak sedar jugak,
dah cukup 15 hari saya kat sini.

maksudnyeee...
dah 15 hari saya bangun tanpa dengar awak
15 hari saya tidur tanpa tatap wajah awak
dan dah 15 hari saya lalui tanpa lihat lekuk tepi bibir tu.

suara dalam telefon,
gelak tawa itu
belum mampu hapuskan rindu ini
walau kita gayut almost every single day,
walau awak dah boleh sebut "bye,bye" dengan jelas,
walau awak selalu kiss gamba saya kat phone,
tapi semua itu tak cukup,
belum cukup buat saya.

cekodok,
awak behave tau kat tempat baru tuh.
jangan laa lasakdegil sangat.
kesian kat Cik Noor.
=)

cekodok, saya ingat nak call awak malam nih,
tapi saya terus batalkan niat bila tengok jam dah pukul 10 mlm.
mesti awak dah tidur kann.. mesti awak dah lena.
*sweet dream, love.
marah ke..?? ;P


cekodok,
bangun pagi esok dengan senyum manis tu tau !
bangun pagi esok dengan harapan untuk jumpa saya tau !!



cekodok.
jangan besar cepat sangat
boleh tak??
saya belum puas maen gaduhmanja dengan awak.
mengunyap je kejenyee.. = = ' 


tunggu saya kat rumah esok. =))
btw, esok sangah balik jumpe yiyih tau !
tunggu sangah kat umah ye, dengan kek belated birthday sangah, only from Secret Recipe ok.
*please take note. huahuahau

demand sangat kakngah ni kann..?? hahaha
*bia laa ! huh. 

2 comments:

  1. cik duyung, hek3 limited edition cekodok tuh !!
    *wink2

    ReplyDelete